Velkommen til Trolldomsakademiet Online!

Vær hilset unge hekser og trollmenn! Trolldomsakademiet Online er nå åpnet for påmelding!

PÅMELDINGSSKJEMA FINNER DU HER:

https://www.cognitoforms.com/TidsreiserAS/trolldomsakademietonline

.

.

Vi har i første omgang satt av 50 plasser pga kapasitetshensyn, men det er godt mulig at vi utvider kapasiteten dersom interessen blir stor. Påmeldingen vil åpne onsdag kl 20.45 på www.tidsreiser.no

.

Hva er Trolldomsakademiet Online?

Trolldomsakademiet Online er et nettbasert akademi, der alle som deltar, i likhet med et vanlig Trolldomsakademi, skaper seg en karakter i påmeldingsskjemaet. Forskjellen er at her skjer alt på nettet, og i tillegg vil det legges til flere egenskaper i karakteren din, som etterhvert kan vokse seg sterkere og bedre etter hvert som tiden utfolder seg.

.

Trolldomsakademiet Online er IKKE et dataspill. Her møter du ekte mennesker som du kan interagere med via videomøter, chat og livesendinger. Det du sier og gjør i disse møtene, vil påvirke hvordan det går med karakteren din, og hvor dyktig du blir i eliksirer, trylleformler og magikunnskap, for å nevne noe. Den nærmeste beskrivelsen som kan passe Trolldomsakademiet blir en blanding av Online rollespill og videomøter.

.

.
Hver dag utvikler historien seg, litt for litt. Du og karakteren din møter utfordringer som du må løse, og du må ta viktige valg. Både på karaktersiden din (som finnes i cognito) og i møte med skuespillerne som interagerer med deg og andre deltakere, til avtalte tider.

.

Når starter Trolldomsakademiet Online?

Påmeldingen åpner allerede onsdag 1. april kl 20.45, mens den første spilldagen blir mandag 6. april.

.

Hver dag fra mandag til lørdag skjer det både planlagte og uforutsette hendelser på Trolldomsakademiet Online. Hver søndag er Trolldomsakademiet stengt. Dette fordi den formen vi har valgt krever en høy andel manuell oppfølging.

.

Hvor lenge varer det?

Trolldomsakademiet Online varer i hvert fall frem til myndighetene har gjenåpnet skolene. Spillet er designet slik at det meste skjer på ettermiddagen, slik at det ikke skal forstyrre for mye med skolelivet, enten det blir digital skole, eller fysisk skole.

 

.

Etter at skolene er åpnet kan det hende at vi holder det gående en stund til, og etterhvert nedskalerer tilbudet, med litt færre aktiviteter, parallelt med at prisen også nedjusteres.

 

.

Hva skjer på Trolldomsakademiet Online?

Hver dag utenom søndag skjer det plott og hendelser i Trolldomsakademiet. Hovedsaklig skjer spillet om ettermiddagen. Hver ettermiddag kl 15.00, kommer de nye oppdateringene til karakteren din.

.

Her vil du få vite om du har fått noen nye ferdighetspoeng (som du kan velge å bruke på enten Eliksirer, Trylleformler, Magikunnskap, Trollbinding eller Runologi), eller om du har skadet deg eller fått tak i noen nye eliksirer eller artefakter som du kan bruke senere i spillet.

.

Samtidig vil neste del av plottet/historien åpne seg for deg. Her gjelder det å ta smarte valg, og vite hvilke lærere du kan stole på…

.

Kl 18.00 hver dag er det livesending med videokonferanse. Her kan du møte en av de mange lærerne på akademiet, men det kan også hende at du noen ganger møter sleipe karakterer som prøver å lure deg, eller prøver å overtale deg til å gjøre noe som ender i at du havner i trøbbel med inspektøren…


Hver mandag, onsdag og fredag er eliksirbutikken åpen. Her kan du møte eliksirforhandleren fra Englebarnas Eliksirbrygg, der du kan handle ingredienser og eliksirer live via videokonferanse.

.

Ingrediensene du handler inn blir lagt inn på karaktersiden din neste dag, og kan brukes videre i spillet. Disse virtuelle eliksirene koster ikke ekte penger, men de koster gullmynter. Hver spiller starter med 50 gullmynter, og man kan både tjene nye og bruke disse gullmyntene i løpet av spillet.

.

Din oppførsel og dine handlinger kan også gi pluss – eller minuspoeng til ditt hus, akkurat som på det fysiske Trolldomsakademiet. En gang i uken telles huspoengene opp – og vandrepokalen deles ut til det huset som vinner.

.

Hva koster det å være med?

Et medlemsskap i Trolldomsakademiet Online varer i 1 uke av gangen, og du kan velge selv om du vil forlenge.

Et vanlig medlemsskap koster 199,- per uke, mens et støttemedlemsskap koster 299,- per uke. Dere velger selv hvilket medlemsskap der ønsker, og kan også veksle mellom disse fra en uke til den neste. De som velger støttemedlemsskap vil få support først når man skal koble seg på nett med oss.

.

Hvordan registrerer man seg?

Påmelding blir tilgjengelig på www.tidsreiser.no onsdag 1. april kl 20.45

.

Hva trenger man for å være med?

For å delta på Trolldomsakademiet Online trenger man en PC med internett, eller en mobiltelefon. Vi anbefaler også at du har et webkamera (eller mobiltelefonens kamera) men dette er ikke 100% påkrevd.

.

Vi kommer til å bruke et videoprogram som heter Zoom. De fleste har ikke brukt dette programmet før, og derfor kommer vi til å tilby support på fredag førstkommende, samt mandag og tirsdag neste uke for å koble opp.

.

Vi gleder oss til å møte deg – på Trolldomsakademiet Online!

.

Hilsen

Vildemar Fjott

Vaktmester

Det Nordiske Trolldomsakademi