Om oss


Tidsreiser er en bedrift tuftet på historiekunnskap, pedagogikk og det interaktive mediet laivVår største suksess er "Eventyrspill", lansert i 2007.  Hver måned samler vi nå over 130 barn spredt over fire byer i fantasiverdenen "Aegna". Vær er ingen hindring. Sommeren -14 er vi i Bergen i gang med episode 80 i tillegg til nyvinningene Eventyrspill Slagmark og Stammefolket, og eventyrerne blir stadig flere. Januar 2014 rundet vi 150 arrangerte spill i hele Norge!

I 2009 flyttet vi til Bryggen i Bergen. 300 år gamle lokaler gir en historisk ramme som er midt i blinken for Tidsreisers konsept, og vi trives godt i det kreative miljøet.

Vi regner med å fortsette veksten, og å gi deg stadig bedre tilgang på gode opplevelser.

Vi vet at mennesker trives, lærer og husker bedre når de er aktivt deltakende. Derfor tar vi i bruk varierte metoder, og utvikler stadig nye produkter for å gi hverdag og fest et aktivt innhold.

Tidsreiser som eventbyrå

Vi har en liten og effektiv organisasjon med medarbeidere over hele landet, og kan tilpasse våre tilbud til dine behov. Vårt konsept er spesielt godt egnet til lagbygging og opplæring internt, og som markedsføringskanal eksternt. Våre kundeseminar har alltid overraskelseseffekten på sin side!

I en uforpliktende samtale kan vi fortelle deg hvordan laivrollespill og våre andre tjenester skaper en opplevelse som er verd å bli husket.Bakgrunn


Tidsreiser ble startet i 2005 med ønske om å bringe gode opplevelser til barn og voksne.

En førskolelærer og en almennlærer med røtter i laiv- og reenactmentmiljøet kom i studietiden sammen i synet på potensialet laiv har innenfor pedagogikk, underholdning og historieformidling. Senere har vi oppdaget allsidigheten i mediet, og brukt det på stadig flere områder. Veksten har vært formidabel, og omsetningen har økt med minst 10% p.a. siden den spede starten.

Tjenester


Vi leverer både enkelttjenester og regelmessige arrangement som passer til både lyst og alvor. Barn og familier, utdanningsinstitusjoner, formidlere og bedrifter er de mest sentrale gruppene vi har daglig kontakt med. I tillegg har vi varesalg innen historiske replika, kostymer og laivutstyr i samarbeid med Ravn Design og Formidling.Våre ansatte
Image

Anders Riple

Daglig leder


Anders Riple var med å grunnlegge Tidsreiser helt tilbake i 2005. 

Anders er opprinnelig utdannet grunnskolelærer, og har jobbet i Tidsreiser siden starten. Han har vært med på å arrangere laiver fra Kristiansand i sør til Porsanger i nord.

Anders er opptatt av å lage gode opplevelser for alle som deltar på Tidsreiser sine arrangementer. 

 


Send epost
+47 97 79 87 53


Image

Sebastian sjøvold

ledende prosjektkoordinator


Sebastian har jobbet for Tidsreiser siden 2016. Da som lagleder for Eventyrspill i Oslo. 

Sebastian er utdannet innen musikkteater og pedagogikk. Han har undervist ved flere teaterskoler, og medvirket i flere teaterforestillinger. 

Nå jobber han som vår ledende prosjektkoordinator, men Sebastian vil alltid se på seg selv som en eventyrer for Tidsreiser!

 


Send epost
+47 97 79 87 53


Anders Riple

Simen Pettersen

Daglig leder for avdeling Oslo


Simen har jobbet i Tidsreiser siden 2014. Han er leder for Tidsreiser sin avdeling i Oslo, som arrangerer Eventyrspill i Ekebergparken. Simen er utdannet skuespiller ved Westerdals og har tatt PPU ved KHIO. Simen er en eventyrer som elsker å reise, og når han ikke er på eventyr med oss tar han seg gjerne et eventyr til utlandet. 


Send epost
+47 47 60 68 76