EventyrspillImage

Eventyret venter på deg!


Se kommende arrangementer

I en verden full av magiske skapninger venter eventyret på deg. Her har du som deltaker makten til å styre handlingene og avgjørelsene. Er du den typen eventyrer som vil hjelpe til å stoppe ondskapen eller er du her for at den onde siden skal vinne? Situasjonene som oppstår i Eventyrspill er uendelige. Sammen utforsker man en magisk verden med konflikter og morsomheter!


Hva er Eventyrspill?

Eventyrspill er enn levende rollespill aktivitet hvor man spiller sin egen eventyrer i Aegna, en parallell verden hvor jorden er befolket av drager og alt som hører med. Her finnes det alt fra magi, forskjellige skapninger og skjulte skatter. Sammen med sine felles eventyrere må man overkomme konflikter, fiender og vanskeligheter for få historien til ende godt. Hvis man liker en lykkelig slutt.


Hva er levende rollespill?

Laiv (fra live action roleplaying; larp, også kjent som levende rollespill) oppsto på 70-tallet. Opprinnelig oppsto det fra fantasi bordspillene, som eks dungeon and dragons.  Eventyrspill er inspirert av middelalderen og fantasi. I levende rollespill har deltakerne en rolle i en fiktiv verden, som blir styrt av deltakerens handlinger og avgjørelser. Levende rollespill er en form for improvisert dramatisering som foregår uten publikum.


Hva gjør Eventyrspill så spennende?

På Eventyrspill kan man spille flere forskjellige skapninger. Kanskje man har alltid hatt lyst til å utforske sin indre alv? En alv som er klok og stolt skapning som vil ta vare på skogen. Eller kanskje en ork som er slu og elsker å slåss med sverdet sitt? Det finnes mange forskjellige skapninger som tilhører forskjellige grupperinger. Igjennom de forskjellige grupperingene prøver man oppnå sine mål enten med diplomati eller sverdkamp. Valget er ditt.

Det som er fint med Eventyrspill er at det foregår ute i skogen vekk fra skole, hjem og datamaskinen.  Her lærer man seg nye fysiske evner som å håndtere sverdet. Av og til hjelper det kanskje ikke å trekke sverd, men heller å løse konflikten med kommunikasjon. Man møter utfordringer i fiksjonen. Oppgavene i Eventyrspill kan være alt ifra matematikk til gåter til fysiske prøver. Eventyrspill er både fysisk og sosialt som fokuserer på mestring og sosial trivsel. Her får man mulighet i trygge rammer å leke en annen person. Prøve nye roller i denne magiske verden; eks spille snill eller slem. Med dette kan man kanskje forstå mer av hvem man er og ikke i den virkelig verden. Levende rollespill er i bunn og grunn en forsimplet virkelighet.


Praktisk informasjon

Fra 8 år og opp til 17 år kan deltakere være med på Eventyrspill. Inkludert i prisen er utlån av kostyme og buffersverd til deltakerne. Eventyrspill koster 299,- kr for en enkeltbillett, 275,- per person for gruppebillett 3-4 pers, og 250,- for gruppebillett for grupper på 5 eller flere barn. Husk gode og varme uteklær, samt en liten matpakke. Foresatte er velkommen å delta og hjelpe til i rollespillet.

Sjekk arrangementer eller følg oss på Facebook for få oppdatering om ditt nærmeste Eventyrspill.

Vi samarbeider med spill produksjoner over hele landet, og søker stadig nye partnere.

Hjertelig velkommen!


Se kommende arrangementer