Trolldomsakademiet
Velkommen til Det Nordiske Trolldomsakademi!

Det Nordiske Trolldomsakademi er et interaktivt rollespill for barn og ungdom, som går over to dager på forskjellige lokasjoner i Bergen. Spillet er inspirert av bla Harry Potter-universet.


Se kommende arrangementer

Hva er Trolldomsakademiet?

Trolldomsakademiet er levende rollespill for barn og unge, og foregår på en magisk skole der elevene lærer seg trylleformler, eliksirer, monsterlære og mye mye mer. Rollespillet går som regel over to dager, med mulighet for overnatting.  Trolldomsakademiet er inspirert av Harry Potter bøkene, men vi er et separat univers og bruker ingen av navnene fra bøkene.  Underveis skjer det både spennende, morsomme og merkelige ting, som påvirker både elever, lærere, husnisser og andre skapninger som man finner på trolldomsakademiet.


Hva gjør Trolldomsakademiet så spennende?

På Trolldomsakademiet kan alt skje! Her kan du møte mange rare skapninger, lære deg magi og trylleformler, drikke merkelige og grusomme eliksirer og mye mye mer! 

Lærerne på Trolldomsakademiet gjør så godt de kan med å ha kontroll på alle de magiske vesene som befinner seg på skolen, men mange ganger hender det at lærerne glemmer å stenge farlige portaler eller låse inne monstrene i kjelleren!

Trolldomsakademiet er både morsomt, spennende og lærerikt, og ikke minst: Du møter mange nye venner!


Hvor og når arrangeres Trolldomsakademiet?

Trolldomsakademiet arrangeres i følgende byer:

Bergen: Ca. annenhver måned

Oslo: 2-3 ganger i året

Stavanger: 2-3 ganger i året

Trondheim: 2-3 ganger i året

Kristiansand: 1-2 ganger i året

Haugalandet: 1 gang årlig

 

Praktisk Informasjon

Barn kan delta på Trolldomsakademiet fra og med det året de fyller 10 år, og til og med det året de fyller 18.  

Antallet plasser og pris kan variere fra by til by, men normalt koster et 2-dagers Trolldomsakademi med mat og overnatting kr 1299,- mens 2 dager uten overnatting koster 1099,-

Vi har som regel mellom 60 og 85 plasser på et Trolldomsakademi, mens antallet overnattingsplasser varierer mellom 40 og 50 plasser. 

Trolldomsakademiet varer vanligvis fra lørdag kl 12 til søndag kl 1730. 

 

 


Se kommende arrangementer