Trolldomsakademiet

Trolldomsakademiet Online åpner opp for nye plasser

Søndag 12.4 kl 18.00 åpner Trolldomsakademiet opp for flere plasser

Etter en uke med Trolldomsakademiet Online er vi nå klare for å ta i mot nye påmeldinger!

Påmeldingen åpner kl 18.00, og lenke til påmelding finner du her:

https://www.cognitoforms.com/TidsreiserAS/TrolldomsakademietOnline

I tillegg til påmelding for nye elever, er det en del endringer som både foreldre og deltakere bør få med seg.

Skolen åpner igjen denne uken etter påske (om enn kun digitalt). Vi har besluttet at vi fortsatt skal tilby  Trolldomsakademiet Online seks dager i uken, men at innholdet blir litt mer håndterbart for elevene slik at det ikke stjeler fokus fra skolearbeid.

Dette betyr at vi fortsatt har videohendelser seks dager i uken, men at det legges ut online historier mandag, onsdag og fredag.

 

Sikkerhet og Nettvett:

Vi har også jobbet med hvordan vi best kan sikre trygge rammer rundt Trolldomsakademiet Online. Vi kommer til å opprette spørreundersøkelser i løpet av denne uken til alle som har deltatt; En spørreundersøkelse for foreldrene, og en for elevene. Her kommer vi blant annet til å spørre om tidsbruk foran PC’en, nettvett og trygghet Online, samt forslag til endringer eller forbedringer.

Vi synes det har vært kjempespennende å lage noe som er helt nytt, og som samtidig prøve å ivareta essensen av det som er Trolldomsakademiet, på en ny plattform. Det har vist seg å bli ekstremt arbeidskrevende, både på produksjonssiden og for skuespillerne, men vi er glade for alle de gode tilbakemeldingene vi har mottatt, og håper

 

Slik blir formatet på Trolldomsakademiet i kommende uke: 13 – 19 april:

Mandag: Online historie på brukersiden (åpner 15.00). Møt Eliksirhandleren (17.00)  og videohendelse kl 18.00 eller 18.50 (Valgfag)

Tirsdag: Elevenes time – med en lærer fra Trolldomsakademiet. 18-19

Onsdag: Online historie på brukersiden, Møt Eliksirhandleren (17.00) og videohendelse kl 18.00 eller 18.50 (Valgfag)

Torsdag: Hangouts og klubber – sammen med en lærer / moderator. 18-19

Fredag: Online historie på brukersiden, Møt Eliksirhandleren (17.00) og videohendelse kl 18.00 eller 18.50 (Valgfag)

Lørdag: Elevenes time – med en lærer fra Trolldomsakademiet. kl 15-16

 

For foreldrene: Det er viktig at elevene ikke tenker at de må være redd for å «gå glipp av noe» hvis de ikke kan en dag.  Vi vil gjerne ha en dialog med foreldrene i forhold til hva de mener er fornuftig tidsbruk på Trolldomsakademiet Online.  I denne nye oppsetningen har vi prøvd å finne et litt mer balansert innhold som lar seg forene med skole og undervisning, samtidig som man kan holde kontakten med gamle og nye venner fra Akademier fra hele landet. Vi håper dette oppsettet vil bli godt mottatt.

Velkommen til både gamle og nye elever!