Bli med på Trolldomsakademiet JUNIOR 29. til 30. april 2023

Velkommen til Trolldomsakademiet – JUNIOR

(Foto: Ivar Moberg)

 

magikere!

Tiden er inne for et nytt Trolldomsakademi for deg mellom 7 og 10 år!

29. til 30. april tar vi med oss eliksirflaskene og flyr til episke Kleppestø barneskole

Bli med på et 2 – dagers interaktivt rollespill i fortryllende omgivelser

PÅMELDINGSSKJEMAET HAR NÅ ÅPNET

 

TRYKK HER FOR PÅMELDINGSSKJEMA

 

 

Under kan du lese mer om arrangementet og hva Trolldomsakademiet er:

Trolldomsakademiet JUNIOR

 

(Foto: Ivar Moberg)

Dato: 29. til 30. april 2023

Tid: 

Lørdag: klokken 11:00 til 17:30

Søndag: klokken 11:00 til 17:30

 

Sted: Kleppestø barneskole (Ranavegen 6, 5300 Kleppestø)

 

Praktisk informasjon: 

Trolldomsakademiet – JUNIOR er et interaktivt rollespill for barn og ungdom mellom 7 og 10 år. På Trolldomsakademiet spiller du en elev på en magisk skole, her vil du lære alt ifra forsvar mot svartekunster, magiduell, møte strenge lærere, og skumle troll.

 

Mat: 

Alle deltagere må ta med egen matpakke, det vil bli 2 matpauser begge dager.

 

Bekledning: 

Skoleuniform:

Skjorte, ullgenser, sort bukse, gode sko, eventuelt gøye hatter og kapper

 

Priser: 

2 dager, uten overnatting: kr 1199,-

Kun lørdag   11:00 – 17:30: 749,-

Kun søndag  11:00 – 17:30: 749,-

Søskenrabatt: kr 100,- trekkes fra prisen for hvert søsken.

 

 

Trolldomsakademiet JUNIOR VS Trolldomsakademiet 

Trolldomsakademiet JUNIOR for de mellom 7 til 10 år, og Trolldomsakademiet for de mellom 10 og 16 år befinner seg i samme univers men skiller seg ut på noen områder

Trolldomsakademiet JUNIOR er et tilbud for den litt yngre garde, og er tilpasset målgruppen 7 til 10 år. Her vil monstrene og karakterene man møter være litt mindre skummel men fortsatt like spennende og engasjerende som på det eldre akademiet.

 

VANLIG SPØRSMÅL OM TROLLDOMSAKADEMIET 

 

HVA ER TROLLDOMSAKADEMIET JUNIOR?

Trolldomsakademiet JUNIOR er i Trolldomsakademi-serien. JUNIOR-akademiet er som Trolldomsakademiet, bare tilpasset barn mellom 7 og 10 år.

Trolldomsakademiet  er et Harry Potter inspirert levende rollespill som går over to dager, der man kan delta som elev på en magisk skole, der det undervises i trylleformler, forsvar mot svartekunster og mye mer. Underveis skjer det både spennende, morsomme og merkelige ting, som påvirker både elever, lærere, husnisser og andre skapninger som man finner på trolldomsakademiet.

 

NÅR OG HVOR ARRANGERES TROLLDOMSAKADEMIET JUNIOR?

Trolldomsakademiet JUNIOR ble arrangert for første gang, sommeren 2021. Neste gjennomføring er på Kleppestø barneskole på Askøy, fra lørdag 29. april 2023, til  søndag 30. april 2023

Spillet varer ifra 11:00 til 17:30 begge dager

 

HVA ER ALDERSGRENSEN?

Aldersgrensen er fra 7 år til 10 år. Er man 11 år eller eldre, må man melde seg på TROLLDOMSAKADEMIET (for dem mellom 10 og 16 år)

 

KAN BARN UNDER 7 ÅR DELTA?

Vi anbefaler ikke at barn under 7 år deltar på Trolldomsakademiet. Ta kontakt med arrangørene om du har spørsmål vedrørende dette (sebastian@tidsreiser.no)

 

HVA KOSTER DET?

Pris for 2 dager, uten overnatting: kr 1199,-

Pris bare lørdag   11:00 – 17:30: 749,-

Pris bare søndag  11:00 – 17:30: 749,-

Søskenrabatt: kr 100,- trekkes fra prisen for hvert søsken.

Dette inkluderer:

– 2 dager med rollespill, undervisning, og aktiviteter. Gjennomført av profesjonelle skuespillere og pedagoger.

– Festmåltid på slutten av helgen

– Muligheten til å være en elev på en skole hvor magi er virkelighet

 

HVORDAN KAN MAN MELDE SEG PÅ?

Påmelding gjøres i påmeldingsskjemaet, dette blir postet på nettsiden tirsdag 28. mars klokken 18:00

Påmeldingen er åpen frem til 20. april kl 18.00, med forbehold om at det kan bli utsolgt før den tid).

 

HVA SKJER PÅ TROLLDOMSAKADEMIET JUNIOR?

På Trolldomsakademiet skjer det litt av hvert. Men det viktigste å forstå er at dette er et levende rollespill der man går inn i en annen rolle. Alle vil få tildelt et elevnavn, et alderstrinn, et hus og en tryllestav. I løpet av dagen har du undervisning i alt fra Magiske Vesener til Forsvar mot Svartekunster. Det finnes også valgfag, der du selv kan velge mellom flere fag.

Når det ikke er undervisning, er det også en del fritid, der man kan bli kjent med andre elever, eller utsforske skolen. Underveis oppstår det en hel rekke merkelige ting, for eksempel kan det hende at en lærer ved et uhell slipper løs et troll, som elevene må hjelpe til med å fange. Alt kan skje, og det er det som er det mest spennende med Trolldomsakademiet JUNIOR! Du kan også selv finne på ting underveis, og dine påfunn kan være med å påvirke hvordan denne helgen arter seg, både for deg og for alle andre!

 

ER DET SOM Å VÆRE I EN HARRY POTTER VERDEN?

Ja, litt. Vi bruker ikke noen av navnene fra Harry Potter Universet, og elever får f.eks ikke lov å hete Harry Potter eller Hermoine. Den beste beskrivelsen er kanskje at det ligner ganske mye på en Harry Potter verden. I denne verdenen finnes det magi, magiske skapninger (både snille og farlige), trylleformler, eliksirer og mye mer. Hvis du har lest noen av bøkene eller sett noen av filmene, vil du garantert kjenne igjen en del.

 

HVILKE HUS OG ALDERSTRINN FINNES?

Det finnes tre hus. Disse husene er Hus Taurus, Hus Scorpio og Hus Shadavar. Alle elever vil bli delt inn i et av disse tre husene, og de yngste elevene (Podene) må gjennom Hatteseremonien den første gangen de deltar på Trolldomsakademiet. Da er det den magiske Hatten som bestemmer hvilket hus du kommer til å havne i.

Det finnes 2 alderstrinn: Podene, og Junior. Hvilket trinn du havner på bestemmes av alderen din. Nøyaktig hvor grensen går mellom de tre alderstrinnene vet vi ikke før vi ser aldersfordelingen på de som har meldt seg på. Det skal være omtrent like mange i hvert alderstrinn.

 

KAN JEG VÆRE I SAMME HUS SOM VENNENE MINE?

Som regel kan du det. Men det er ikke alltid det går, for hatten kan være litt kranglete og vanskelig. Og selv om du ikke skulle havne på samme hus som vennene dine, vil du se ganske mye til dem i løpet av helgen.

 

HVILKE SKAPNINGER KAN MAN MØTE?

Mange! Det finnes både nidskrømt, grymsegnuter og Hoppefnopper, for å nevne noen. Noen skapninger er snille, mens andre kan være farlige. Alle farlige skapninger holdes under streng kontroll av lærerne, og det går (nesten) alltid bra! Det finnes også hus-spøkelser, som er stort sett snille og hjelpsomme, og husnisser, som er trent opp til å være hjelpsomme, men som dessverre altfor ofte er rampete og uskikkelige!

 

ER DET SKUMMELT VÆRE DER?

Tja. Litt skummelt kan det alltids være. Men det kan være lurt å huske på at dette ikke er farlig på ordentlig. Og det finnes alltid en lærer eller en annen voksen som er i nærheten dersom du skulle føle deg redd eller ukomfortabel.

 

HVA TRENGER JEG AV UTSTYR FOR Å VÆRE MED?

For å være med trenger du en mørk bukse / mørkt skjørt og en hvit skjorte. Om du har et annet kult kostyme kan du ta det med om du vil. Men du skal se ut som en elev ved Trolldomsakademiet JUNIOR. Du får låne slips og tryllestav.

.

FÅR MAN MAT UNDERVEIS?

Alle deltagere må ta med egen mat og drikke til lunsj

Det vil bli et festmåltid med kake, og snacks på søndagen

 

HVA BETYR DET AT TROLLDOMSAKADEMIET ER ET LEVENDE ROLLESPILL/ LAIV?

Levende rollespill/laiv betyr at man spiller en rolle. Du er altså ikke deg selv når du er med på trolldomsakademiet JUNIOR. Du får tildelt et rollenavn (elevnavn), et hus, og noen egenskaper. For eksempel kan du få tildelt: Klok, modig men klumsete. Du kan også skrive forslag til din egen rolle.

Når du spiller rollen din trenger du ikke tenke på at du skal være akkurat som deg selv. Noe med poenget med rollespill er at du skal prøve å være en annen enn den du er til vanlig. Om du for eksempel er veldig høflig og ordentlig til vanlig, kan det hende at du vil spille litt rampete eller eventyrlysten på Trolldomsakademiet JUNIOR. Men du skal få slippe å spille noe du ikke liker eller ikke er komfortabel med. Vi vil at du skal like rollen din.

 

HVILKEN ROLLE KAN JEG SPILLE PÅ TROLLDOMSAKADEMIET?

Hvis du er mellom 7 og 10 år må du spille en elev. Du kan selv komme med forslag til navn, egenskaper, og hus-ønske i påmeldingsskjemaet. Men du har altså ikke lov å hete det samme som karakterene i Harry Potter bøkene.

 

SKAL TROLLDOMSAKADEMIET JUNIOR ARRANGERES FLERE GANGER?

Ja, dette er den 7. gjennomføringen i Bergen, og vi har ikke tenkt å gi oss med det første 🙂 Det vil komme flere Trolldomsakademier i Bergen i 2023 🙂