Trolldomsakademiet Junior 29. til 30. April

Trolldomsakademiet JUNIOR er tilbake! Fra den 29. april til 30. april møtes både gamle og nye elever for å spille hekser og trollmenn en hel helg!

 

Trolldomsakademiet Junior er et levende rollespill som er inspirert av blant annet Harry Potter – universet. Her møter du artige lærere og professorer, du kommer til å oppleve spennende og skumle monstre, og ikke minst, du blir kjent med nye venner!

 

Trolldomsakademiet Junior går over to dager, og man deltar begge dagene:

Lørdag 29. april kl 11 til 1730, og søndag 30. april kl 11 til 1730

Rabattkode: Bruk koden ELIKSIR414  og få kr 50,- i rabatt på deltakeravgiften!

Ta vare på koden når du velger å melde deg på

 

PÅMELDINGEN TIL TROLLDOMSAKADEMIET ER NÅ ÅPNET!

PÅMELDINGSSKJEMA FINNER DU HER

 

(klikk på videoen over for å se video av Trolldomsakademiet)

 

Har du noen gang drømt om å være en elev på en magisk skole, inspirert av Harry Potter-universet og andre sci-fi og fantasy serier?

 

Nå KAN du nettopp det! På Trolldomsakademiet, som er et levende rollespill for barn 7 og 10 år, spiller du en elev på vår magiske skole, der Eliksirer, Forsvar mot Svartekunster og Monsterlære er en del av hverdagen.

 

Trolldomsakademiet varer i to dager, lørdag 29.4 fra 11 til 1730, og søndag 30.4 fra 11 til 1730

 

Den neste utgaven av Trolldomsakademiet Junior gjennomføres på kleppestø Barneskole på Askøy, et drøyt kvarters biltur fra Bergen Sentrum.  Både gamle og nye elever er hjertelig velkommen!

PÅMELDINGSSKJEMA FINNER DU HER

RABATTKODE: Bruk koden ELIKSIR414  og få kr 50,- i rabatt på deltakeravgiften!

Vil du melde deg på vår interesseliste?

KLIKK HER FOR Å MELDE DIN INTERESSE ELLER FÅ VITE MER

Å melde seg i interesselisten er ikke det samme som å melde seg på Trolldomsakademiet.

Påmelding til trolldomsakademiet skjer via DETTE PÅMELDINGSSKJEMAET

 

Fakta om Trolldomsakademiet 

Dato: 29. til 30. april

Tid: Lørdag 29. april kl 11-1730 og søndag 30. april kl 11 – 1730

Sted: Kleppestø Barneskole, Ranavegen 6, 5300 Kleppestø.

Aldersgrense: 7 til 10 år

(du kan delta fra det året du fyller 7 år, og til og med det året du fyller 11 år)

Antall plasser: 50 plasser

 

Praktisk informasjon: 

Trolldomsakademiet er et interaktivt rollespill for barn og ungdom mellom 7 og 10 år. På Trolldomsakademiet spiller du en elev på en magisk skole, her vil du lære alt ifra forsvar mot svartekunster, magiduell, møte artige lærere, og litt rare og artige magiske vesener.

 

 

Mat: 

Barna tar med seg egen matpakke både lørdag og søndag.

På søndagen blir det en fest på slutten av dagen der vi serverer kaker og massevis av godt!  Om du har allergier må du gi beskjed om det i påmeldingen

 

Bekledning: 

Skjorte, sort bukse, gode sko, eventuelt gøye hatter og kapper

 

Rollefabler:

Alle påmeldte får tilsendt rollefabler 4 dager før arrangementet starter. Det er lov å komme med forslag til hva man ønsker å spille på i påmeldingsskjemaet

 

Priser: 

2 dager : kr 1199,-

1  dag: kr 649,-

 

 

Betaling: 

Betaling kan nå gjøres med kort direkte i påmeldingsskjemaet. Om man ikke har mulighet til å betale umiddelbart, kan man søke om 5 dagers betalingsutsettelse.

 

PÅMELDINGEN TIL TROLLDOMSAKADEMIET ER NÅ ÅPNET!

PÅMELDINGSSKJEMA FINNER DU HER

 

VANLIGE SPØRSMÅL OM TROLLDOMSAKADEMIET 

Trolldomsakademiet - Tidsreiser

 

HVA ER TROLLDOMSAKADEMIET?

Trolldomsakademiet Junior er et Harry Potter inspirert levende rollespill som går over 2 dager, der man kan delta som elev på en magisk skole, der det undervises i trylleformler, forsvar mot svartekunster og mye mer. Underveis skjer det både spennende, morsomme og merkelige ting, som påvirker både elever, lærere, husnisser og andre skapninger som man finner på Trolldomsakademiet.

 

NÅR OG HVOR ARRANGERES TROLLDOMSAKADEMIET?

Trolldomsakademiet har blitt arrangert en rekke ganger i Bergen. Neste gjennomføring er på Kleppestø Barneskole, fra lørdag 29. april til søndag 30. april

 

HVA ER ALDERSGRENSEN?

Aldersgrensen er fra 7 år til 10 år.

 

KAN BARN UNDER 7 ÅR DELTA?

Barn som fyller 7 år i løpet av 2023 kan også delta. Er man yngre enn 6 år kan er man for ung til å delta. Du kan delta frem til du fyller 11 år. Elever som er eldre enn dette kan heller delta på det «vanlige» Trolldomsakademiet.

KAN VOKSNE DELTA?

Vi har noen plasser for voksne frivillige. Foreldre krysser av i påmeldingsskjemaet hvilke dager de kan delta. Disse vil senere bli kontaktet av vår frivillighetsansvarlig på e-post.

 

HVORDAN KAN MAN MELDE SEG PÅ?

Du finner påmeldingsskjema på vår nettside, og facebookside. Du får også påmeldingsskjema tilsendt på e-post om du deltar i vårt nyhetsbrev. Eller du kan klikke HER for å melde deg på.

HVA SKJER PÅ TROLLDOMSAKADEMIET?

På Trolldomsakademiet skjer det litt av hvert. Men det viktigste å forstå er at dette er et levende rollespill der man går inn i en annen rolle. Alle vil få tildelt et elevnavn, et alderstrinn, et hus og en tryllestav. I løpet av dagen har du undervisning i alt fra Magiske Vesener til Forsvar mot Svartekunster. Det finnes også valgfag, der du selv kan velge mellom flere fag.

Når det ikke er undervisning, er det også en del fritid, der man kan bli kjent med andre elever, eller utsforske skolen. Underveis oppstår det en hel rekke merkelige ting, for eksempel kan det hende at en lærer ved et uhell slipper løs et monster, som elevene må hjelpe til med å fange. Alt kan skje, og det er det som er det mest spennende med Trolldomsakademiet! Du kan også selv finne på ting underveis, og dine påfunn kan være med å påvirke hvordan denne helgen arter seg, både for deg og for alle andre!

 

ER DET SOM Å VÆRE I EN HARRY POTTER VERDEN?

Ja, litt. På samme måte som forfatteren av Harry Potter hentet inspirasjon fra andre bøker om magiskoler, for eksempel Verdens Verste Heks, har vi hentet inspirasjon fra Harry Potter og andre bøker. Men det er på ingen måte en kopi. Trolldomsakademiet er sitt eget univers, med egne karakterer og historier, som du kan bli en del av.

Vi bruker ikke noen av navnene fra Harry Potter Universet, og elever får f.eks ikke lov å hete Harry Potter eller Hermoine. Den beste beskrivelsen er kanskje at det ligner ganske mye på en Harry Potter verden. I denne verdenen finnes det magi, magiske skapninger (både snille og farlige), trylleformler, eliksirer og mye mer. Hvis du har lest noen av bøkene eller sett noen av filmene, vil du garantert kjenne igjen en del.

Trolldomsakademiet støtter ikke de personlige ytringene til forfatteren av Harry Potter bøkene. Trolldomsakademiet skal være et trygt og inkluderende sted for alle mennesker.

 

HVILKE HUS FINNES DET PÅ TROLLDOMSAKADEMIET?

Det finnes tre hus. Disse husene er Hus Taurus, Hus Scorpio og Hus Shadavar. Alle elever vil bli delt inn i et av disse tre husene, og de nye elevene må gjennom Hatteseremonien den første gangen de deltar på Trolldomsakademiet. Da er det den magiske Hatten som bestemmer hvilket hus du kommer til å havne i.

 

KAN JEG VÆRE I SAMME HUS SOM VENNENE MINE?

Som regel kan du det. Men det er ikke alltid det går, for hatten kan være litt kranglete og vanskelig. Og selv om du ikke skulle havne på samme hus som vennene dine, vil du se ganske mye til dem i løpet av helgen.

 

HVILKE SKAPNINGER KAN MAN MØTE?

Mange! Det finnes både nidskrømt, grymsegnuter og Hoppefnopper, for å nevne noen. Noen skapninger er snille, mens andre kan være farlige. Alle farlige skapninger holdes under streng kontroll av lærerne, og det går (nesten) alltid bra! Det finnes også hus-spøkelser, som er stort sett snille og hjelpsomme, og husnisser, som er trent opp til å være hjelpsomme, men som dessverre altfor ofte er rampete og uskikkelige!

 

ER DET SKUMMELT VÆRE DER?

Tja. Litt skummelt kan det alltids være. Men det kan være lurt å huske på at dette ikke er farlig på ordentlig. Og det finnes alltid en lærer eller en annen voksen som er i nærheten dersom du skulle føle deg redd eller ukomfortabel.

 

HVA TRENGER JEG AV UTSTYR FOR Å VÆRE MED?

For å være med trenger du en mørk bukse / mørkt skjørt og en hvit skjorte. Om du har et annet kult kostyme kan du ta det med om du vil. Men du skal se ut som en elev ved Trolldomsakademiet. Du får låne slips og tryllestav.

 

HVA BETYR DET AT TROLLDOMSAKADEMIET ER ET LEVENDE ROLLESPILL/ LAIV?

Levende rollespill/laiv betyr at man spiller en rolle. Du er altså ikke deg selv når du er med på trolldomsakademiet. Du får tildelt et rollenavn (elevnavn), et hus, og noen egenskaper. For eksempel kan du få tildelt: Klok, modig men klumsete. Du kan også skrive forslag til din egen rolle.

 

HVORDAN SPILLER JEG ROLLEN MIN?

Når du spiller rollen din trenger du ikke tenke på at du skal være akkurat som deg selv. Noe med poenget med rollespill er at du skal prøve å være en annen enn den du er til vanlig. Om du for eksempel er veldig høflig og ordentlig til vanlig, kan det hende at du vil spille litt rampete eller eventyrlysten på Trolldomsakademiet. Men du skal få slippe å spille noe du ikke liker eller ikke er komfortabel med. Vi vil at du skal like rollen din.

 

HVILKEN ROLLE KAN JEG SPILLE PÅ TROLLDOMSAKADEMIET?

Hvis du er mellom 10 til 16 år må du spille en elev. Du kan selv komme med forslag til navn, egenskaper, og hus-ønske i påmeldingsskjemaet. Men du har altså ikke lov å hete det samme som karakterene i Harry Potter bøkene.

 

SKAL TROLLDOMSAKADEMIET ARRANGERES FLERE GANGER?

Ja, vi har arrangerte dette mange ganger i Bergensområdet, og vi har ikke tenkt å gi oss med det første 🙂 Det vil komme flere Trolldomsakademier i Bergen i 2023🙂

 

Vil du melde deg på vår interesseliste?

KLIKK HER FOR Å MELDE DIN INTERESSE ELLER FÅ VITE MER

 

PÅMELDINGEN TIL TROLLDOMSAKADEMIET ER NÅ ÅPNET!

PÅMELDINGSSKJEMA FINNER DU HER