Tidsreiser og Koronakrisen

Hei alle – OPPDATERING
Vi kan nå meddele at vi har fått medhold ifra kulturrådet. Vi har blitt anerkjent som et kulturtilbud, og får betalt ut kompensasjonen vi har krav på
Dette er helt fantastiske nyheter for oss i Tidsreiser, for det betyr at vi går litt lysere tider i møte 😊

Vi vil bare si tusen takk til alle som har støttet opp om oss den siste tiden. En spesiell takk til

Aleksander Krzywinski for å ha startet spleisaksjonen. Til Solveig Lilletvedt og Sabine Scheidt som har hjulpet oss å komme i kontakt med BT.
Og takk til DEG du som har støttet oss på Spleis, takk til du som har sendt oss støttende meldinger, og som har delt våre innlegg på Facebook, takk til du som har sendt epost til kulturrådet. Takk for at du har vært med å få Tidsreiser anerkjent som det kulturtilbudet det alltid har vært!
Fortsett å støtte opp om oss, ved å delta på våre arrangementer. Del det med venner og kjente som dere tror trenger litt ekstra magi i hverdagen.
Vi håper også så mange som mulig ønsker å delta på gratisarrangementet vårt. Som vil være et online-rollespill slik at vi får med alle byene. (Info/dato kommer)
Da gjenstår det bare for meg oss å ønske dere alle en magisk/eventyrlig dag videre. Enten du bor i Bergen, Stavanger, Oslo, Haugesund, Trondheim, Kristiansand. Eller annen plass
TUSEN TAKK ❤ ❤ ❤