Eventyrspill sine smittevernsregler!

Eventyrspillet som avholdes 31. oktober er nå utsolgt. Det var en god del som ikke fikk muligheten til å delta på grunn av smittevernsreglene og grensen på 50 deltakere, og vi ber dere derfor om å gi beskjed dersom dere av en eller annen grunn må melde dere av påmeldingen.

Vi håper også at dere som har meldt på barn på vegne av andre familier, kan videreformidle denne beskjeden til dem på epost.

Vi gleder oss veldig til å komme i gang igjen! Samtidig er det viktige smittevernsregler som vi må forholde oss til, og derfor ber jeg dere om å lese innholdet nedenfor nøye:

 

1. Hold avstand under påmeldingen, betal med kort eller digitalt om du kan.

Under innsjekk og registrering blir det ofte lange køer. Vi skal gjøre det vi kan for å lage et ordentlig køsystem. I og med at samtlige deltakere er forhåndspåmeldt vil lagvalget gå raskere denne gangen.

Vi anbefaler de som kan om å betale med vipps, forhåndsbetaling eller kort. Vi tar imot kontanter også, men vil prøve å holde dette til et minimum av smittevernshensyn. Vi tar selvsagt imot klippekort som vanlig.

Billettprisene på Eventyrspillet er:

275,- for enkeltbillett

250,- per person for gruppebillett for tre eller flere deltakere

230,- per person for gruppebillett for fem eller flere deltakere

Vipps: Tidsreisers vipps-nummer er #550474 og du kan også finne oss ved å søke opp Tidsreiser på Vipps.

Forhåndsbetaling: Beløpet kan forhåndsbetales til konto 3633.61.26007

Kort, klippekort og kontant er også gyldige betalingsmidler.

2. Avmelding: Vi ber dere om å gi beskjed til oss på epost eller sms dersom dere av en eller annen grunn må melde dere av eventyrspillet. Alle deltakere denne gang må være forhåndspåmeldt, og vi tillater ikke drop-in påmelding denne gangen på grunn av grensen på 50 deltakere.

3. Smittevernsregler i spillet, spesielt for nærkamp

Det mest inngripende tiltaket vi har for smittevern denne gangen, er at vi ikke tillater stikk-eller slagvåpen som er kortere enn 50 cm. Dette betyr at dolker som er kortere enn 50 cm ikke kan brukes i kamp. Vi beklager dette, og håper dette vil være et engangstilfelle, noe som er ekstraordinært på grunn av situasjonen vi er i. Alle som har egne våpen vil selvsagt få mulighet til å låne et sverd eller lignende av oss, slik at vi lettere kan overholde 1-metersgrensen, også i kamp.

Andre regler for spillet som er påvirket av smittevernsreglene:

– I landsbyen har vi ikke fysiske penger denne gangen. Alle penger gjøres digitale. Deltakere som ikke har deltatt tidligere, eller som ikke har penger på landsbykontoen vil kunne få et lån på 10 gullmynter av landsbybanken.

– Antibac og håndsprit vil være tilgjengelig i landsbyen.

– Det blir av smittevernshensyn ikke mulighet for at vi serverer mat og drikke i landsbyen denne gangen. Vi oppfordrer derfor alle til å smøre matpakke og ta med drikke, som også er gjeldende for alle eventyrspill, også til vanlig.

– Kastevåpen er ok. Dette innebærer kastedolker, ildkuler osv. Felles for disse våpnene er at de ikke har en hard kjerne. Hvis du har en vanlig dolk kan du ikke bruke denne som kastevåpen, fordi den inneholder en kjerne som kan skade motstanderen. Pil og bue er ok.

– Det er ikke tillatt å plukke opp, stjele eller bytte våpen som tilhører andre spillere. Dette gjelder også ildkuler.

4. Rapportering ved påvist smitte i etterkant av arrangementet

Dersom noen av oss, i etterkant av arrangementet, får påvist Covid-19, og det kan regnes som sannsynlig at en allerede var smittet da arrangementet startet, eller at man kan ha blitt smittet på dette arrangementet, ber vi dere ta kontakt med oss, slik at vi kan gå ut med en fellesmelding til alle deltakere.

Vi håper at alle kan hjelpe oss å overholde smittevernsreglene, slik at vi kan gjennomføre dette arrangementet så trygt som mulig. Vi gleder oss til å se dere på lørdag!