Eventyrspill på Bergendal gård

Velkommen til Eventyrspill på Bergendal gård 5. september! 

Bli med til Bergendal gård på Eventyrspill 5. september

Hvor: Bergendal gård

Dato: 5. september

Tid: Klokken 13:00 til 16:00 (Innsjekk starter klokken 12:45)

Viktig: Det er Bergendal Gård, IKKE Tidsreiser, som står som arrangør for dette eventyrspillet. Spillet er en del av kulturfesten på Bergendal Gård søndag 5. september, kl. 12-16 (Eventyrspillet er fra 13-16).

ALLE som skal delta MÅ bestille billett gjennom Bergendal Gård sine nettsider. Dette gjøres på følgende lenke:

TRYKK HER FOR BILLETTER

 

PLOTTET:

Under forrige Eventyrspill i Bergendal gård ble store deler av viking-klanen drevet bort ifra gården av fremmedfolket. Dette førte til at deres klan ble så svak at de ikke lenger kunne kalle seg høvding over skogen.

Dette har ført til at dvergene har reist hele veien ifra Langeskogen, for å prøve å ta over området kjent som Bergendal gård.

Urbefolkningen i skogen, bedre kjent som Dimskogsalver har komt ut av sine hi. De ønsker å stanse dvergene fra å marsjere inn i skogen som de mener opprinnelig tilhører dem.

Bergendal gård har mange gullgruver, og mineraler i jorden som aldri har sett skogens lys. Dette er noe både vikingene og dvergene ønsker å grave frem. Men Dimskogsalvene vet at disse mineralene er i jorden av en grunn, de inneholder nemlig sjelene til alle soldater som har falt i kamp. Å grave opp disse gamle sjelene vil være ekstremt farlig!

Nå er det din tur eventyrer!

Velg en side, velg ditt lag, og bli med å forme historien på Bergendal gård

 

Du vil bli delt inn i lag ved ankomst, og lagene du kan velge mellom er:

Vikingene

Assassin's Creed Valhalla will have 25 "unique" enemy types | GamesRadar+

Under forrige spill mistet vikingene kontroll over Bergendal, etter at de ble lurt og sendt til et farlig sted av fremmedfolket. Veldig få vikinger gjenstår, og de ønsker nå å få tilbake kontrollen over Bergendal!

Vikingene er av et stolt folkeslag som lenge har vært en dominerende hær og har et samfunn som de fleste fraksjoner har sett opp til. Vikingenes styrke kommer gjennom deres kunnskap rundt sjøfart og havet. Denne kunnskapen har gjort at vikingene ble svært rike takket være sine mange handelsstasjoner rundt om hele verden, samt deres hyppige røvertokt. Krigerne i denne fraksjonen er spesielt sterke og utholdende. En viking er en elitesoldat som aldri er redd for en utfordring. Er du den sterkeste og beste krigeren av alle? Da er vikingene fraksjonen for deg!

 

Dvergene: 

Have some epic dwarf beardage! Courtesy of the 8th edition Warhammer dwarf army book. Is beardage a word? Well,… | Fantasy dwarf, Fantasy artwork, Warhammer fantasy

Dvergene har lenge ønsket å ta over Bergendal gård, grunnet de mange gullgruver som finnes der. Nå når Bergendal står uten en høvding har dvergene ankommet for å kreve landet som sitt!

Dvergene er en stolt og sta fraksjon som bygger sitt samfunn opp av ære. En dverg er vanskelig å overtale og enda vanskeligere å beseire, grunnet sin stahet vil aldri en dverg gi seg, selv om døden selv prøver å stoppe en. En dverg lyver aldri og vil aldri gå tilbake på sitt ord, dette gjør at en dverg vil aldri kunne tilgi et svik eller en løgn av noen

Dimskogsalvene:

HD wallpaper: 1hmm, action, adventure, army, battle, elf, elves, fantasy | Wallpaper Flare

Dimskogsalvene er Bergendal sin lokalbefolkning, og mener at det er de som har rett på Bergendal sine skoger.

De er glad for at vikingene nå har blitt svekket, og ønsker å erklære skogen som deres!

Alver er stolte og kloke skapninger som kommer fra dypt inne i skogen. De verdsetter kun andre alver og naturen selv. Alvene blir gjenkjent for sine gode bueskyttere, dette gjør at i eventyrspill vil en pil skutt av en alv ta to liv. Alvene lever av naturressurser og naturmagi, og prøver derfor å anskaffe seg så mye som mulig av dette. For å spille en alv vil du være vis, sta og prektig. Ingen er bedre en deg og det vet du.