Det blir Eventyrspill 20. til 21. januar 2024

VÆR HILSET EVENTYRERE

 

Velkommen til Eventyrspill på Hordamuseet!

Eventyrspill er et interaktivt rollespill satt i den magiske verdenen Aegna, hvor fabler og fortellinger blir til virkelighet! Eventyrspill er episodisk hvor deltakerne bestemmer hvilken retning spillet går i.

Dette Eventyrspillet går over 2 dager!

 

PRAKTISK INFO:

HVOR: Hordamuseet

DATO: 20. til 21. januar 2024

LØRDAG: Klokken 15:00 til 20:00 – Dette er et kveldsspill

SØNDAG: Klokken 11:00 til 16:00 – Dette er dagsspill

 

Oppmøte utenfor Tøsdalsløa, v Hordamuseet

Aldersgrense: fra 8 år og oppover (7 år i følge med voksen)

 

 PRISER:

2 dager (Lørdag og søndag):  899,-

Bare lørdag: 479,-

Bare søndag: 479,-

 

Betaling

Billetter kjøpes nå direkte i påmeldingsskjemaet. Du må kjøpe 1 billett per deltaker

PÅMELDING

TRYKK HER FOR PÅMELDINGSSKJEMA

 

TA DEL I EVENTYRET! 

BLI MED Å FORME AEGNA SIN SKJEBNE!

 

 

EVENTYRET VENTER PÅ DEG……

 

 

 

PLOTTET

 

 

 

 

Dette har skjedd før:

Episode 151: Den Evige Natten, hvor Mennesker, Dverger og Myrktroll kjempet imot skapningene fra mørket. Da Håpets Lys holdt på å slukke gikk Myrktrollene og de onde Svoveldvergene over på skyggens side og angrep Menneskene av Bergriket. Menneskeheten greide ikke å forhindre den Evige Natten som nå senker seg over hele Aegna…

 

Episode 152: Jolaspelet, ble en kamp mellom makt og folk, for rettferd og for frihet. Menneskene, Dvergene og Snøalvene var i konstant konflikt med hverandre. Da tiden var inne for å avholde Allþing viste det seg at Halderik var i livet og at Håpets Lys fremdeles brant. Endelig kunne Jólafreden senke seg.

 

 

 

 

Episode 153 og 154:

Aegnarok

– År 16 E.A –

 

 

 

 Da den evige natten senket seg over Langeskogen kjempet vikingene tappert mot mørket. Til slutt unnslapp Halderik med kun livet og Håpets Lys i behold. Han reiste til fots ned til Veigsfjord. Forkledd som en landstryker ankom han vikingenes hovedstad, Þingvoll, for å se hvordan de hadde klart seg uten ham. Halderik avslørte hvem han var og ga amnesti til alle nissene og røverne som hadde blitt lovløse under Halderik sine stedfortredere. Det ble heldigvis Jól denne vinteren også.

 

  Myrktrollene har blitt jaget ut av Langeskogen av den sagnomsuste Kvitvargen. Skyggetussene kaller ham for Spøkelsesulven. Dette beistet har slukt utallige tusser og er regnet som det eneste monsteret istand til å spise mer enn et sultent troll. Derfor har Spøkelsesulven både Myrktrollenes respekt og redsel samtidig.

 

  Dvergene i Sølvberget sitt er også engstelig for å møte Skrekkulven. Det sies at Baldur Brókkar mistet en hånd til Kvitvargen, i et misslykket forsøk på å drepe beistet. Dersom en dverg skulle være den som drepte uhyret ville det vist til Aegna at dverger er den sterkeste arten, en gang for alle. Det vil også være en nyttig advarsel for hva som skje om du trosser en dverg.

 

  Vikingene i Veigsfjord tilber Kvitvargen, kalt Aldur på deres eldgamle språk. Vinterulven er regnet som et tegn på endring. Det er nå urolige tider i landet. Et ul høres i nattens mulm og mørke. En sval nordavind blåser innover Fjord og Fjell. Fiskere melder om sjøuhyrer og det ryktes om at Surturs folk, Ildkjempene har invadert i vest. Nå er Kvitvargen observert i flere jarldømmer. Har Fimbulvinteren lagt seg? Er den evige natt over oss, slik sagaene forteller om? 

 

  Skyggene brer seg over Aegna. Fra Tåkefjell siger et mørkt slør av skodde og røyk. Bergriket står i brann og Miradonia er mørklagt. Nå står Veigsfjord for tur. Aron, den Gråkeiser, samler sine styrker og marsjerer sørover….